lör 01 maj | Zoom

Mobilisera nu, or cry 2022!

Valet närmar sig med stormsteg, vi behöver mobilisera alla goda krafter och samverka för att stärka mänskliga rättigheter och allas lika värde!
Registrering är stängd
Mobilisera nu, or cry 2022!

Tid och plats

01 maj 17:30
Zoom

Om evenemanget

Valet närmar sig med stormsteg, vi behöver mobilisera alla goda krafter och samverka för att stärka mänskliga rättigheter och allas lika värde!

Ökade klassklyftor, utanförskap och haveri i välfärden. Vårt land går på knäna och människor som redan är utsatta får det värre. Allas fokus bör nu vara på hur vi löser dessa problem, stärker människors möjligheter till värdiga liv och enas för att tillsammans hitta vägar framåt i ett land där alla får plats och utrymme på demokratiska sätt som inte inskränker någons mänskliga rättigheter och rätt till trygg existens!

Samtalet leds av Isatou Aysha Jones men är ett interaktivt samtal där du som deltagare bidrar i processen enskilt och i grupp via Zoom.

Samtalet riktar sig till dig som är politiskt aktiv oavsett om det är inom partipolitiken eller på annat sätt. Även du som har ett brinnande intresse för samhällsförändring och förbättning kan dra nytta av att delta i samtalet.

Om Aysha Jones

Aysha Jones är grundaren av Black Lives Matter Sweden och en banbrytare inom mode- och skönhetsindustrin. Hon är VD för By Aysha Jones AB, belönad för både sitt entreprenörskap och aktivism och bloggare på en av Sveriges största tidningar.

Aysha föreläser om frågor som rör diskriminering, antirasism och förbättring av CSR genom mångfald. Hon talar också om frågor angående antirasism på några av Sveriges största medier där hon ofta bjudits in som expertkommentator.

För att seminariet ska bli av krävs att minst 10pers deltar och bekräftelse skickas ut i god tid innan via mail. Skulle vi inte nå fullt antal deltagare så återbetalas avgiften (administrationsavgiften om 15kr återbetalas dock ej). Du kan också välja att istället delta på ett annat datum.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
 • I'm ready!
  550 kr
  Moms inkluderad
  550 kr
  Moms inkluderad
  0
  0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang